Επέστρεψε στη βάση του o ΠΑΟΚ

Επέστρεψε στη βάση του o ΠΑΟΚ

Ξημερώματα Σαββάτου επέστρεψε η αποστολή του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με τον Αμπέλ Φερέιρα να τους ανακοινώνει πως το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.

Στη βάση του επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, μετά από 11 ημέρες σκληρής προετοιμασίας στην Ολλανδία και την συμμετοχή του σε τρία φιλικά παιχνίδια. Οι Ασπρόμαυροι μετά  και το χθεσινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ουνιβεριστάτεα Κλουζ στη Ρουμανία, ολοκλήρωσαν το πρώτο βασικό στάδιο προετοιμασίας τους. Η αποστολή του Δικεφάλου επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/7), λίγο μετά τις 3:00 στη Θεσσαλονίκη. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ το Σαββατοκύριακο θα έχουν διήμερο ρεπό προκειμένου να ξεκουραστούν και να δουν τις οικογένειες τους.

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν και πάλι από Δευτέρα (15/7) στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας μέχρι την Τετάρτη (17/7) καθώς την επομένη θα ξαναμπούν όλοι στο αεροπλάνο με προορισμό και πάλι την Ολλανδία, αλλά αυτή τη φορά στο Χορστ. Οι Θεσσαλονικείς θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα δώσει την ευκαιρία στον Φερέιρα να μοντάρει καλύτερα την ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ