Το κρίσιμο διήμερο για την απόκτηση Παλίνια

Το κρίσιμο διήμερο για την απόκτηση Παλίνια

Το ταξίδι των Μπράνκο και Φερέιρα στην Πορτογαλία για την υπόθεση Παλίνια αναμένεται να φέρει εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ που καίγεται για την απόκτηση χαφ.

Ο ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει βρει τον μπελά του με την Μπράγκα. Μετά τις δύσκολες διαπραγματεύσεις που είχαν για την μεταγραφή του Αμπέλ Φερέιρα για τον πάγκο της ομάδας, οι Ασπρόμαυροι,  για κακή τους τύχη έχουν να αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά τον Αντόνιο Σαλβαδόρ. Ο πρόεδρος της Μπράγκα είναι ίσως ο πιο σκληρός διαπραγματευτής και δείχνει να πουλάει ακριβά ότι του «ανήκει». Η απόκτηση του Ζοάο Παλίνια, δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς μπορεί οι Θεσσαλονικείς να συμφώνησαν με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα 4 εκατ. ευρώ, όμως η μεταγραφή δεν ολοκληρώνεται αν δεν πει το «οκ» και η Μπράγκα.

Ο 24χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στην πρώην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα. Οι δύο πορτογαλικές ομάδες δεν μπορούν να φτάσουν σε σημείο συνεννόησης τέτοιο που αφενός θα κάνει τη μεταγραφή Παλίνια, αλλά και θα κρατήσει σε λογικά πλαίσια το οικονομικό σκέλος. Οι σχέσεις των δύο ομάδων βρίσκονται σε οριακό σημείο με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ να σηκώνουν τα χέρια ψηλά δείχνοντας ότι αδυνατούν να έρθουν σε συμφωνία με την διοίκηση του Σαλβαδόρ.

Ο Δικέφαλος, πλέον καλείται να βρει μόνος του τον τρόπο να απεγκλωβίσει τον Παλίνια από την Μπράγκα. Στις αρχικές συζητήσεις που έγιναν οι απαιτήσεις των πορτογάλων έφταναν στα 3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αν στην Τούμπα θέλουν να δουν στα Ασπρόμαυρα τον 24χρονο μέσο θα πρέπει να διαθέσουν 7 εκατ. ευρώ, αν προσθέσει κανείς και τις απολαβές του ποδοσφαιριστή τότε το πράγμα ξεφεύγει πολύ.

Όπως σας ενημερώσαμε από το «10», ο Μάριο Μπράνκο είχε αποφασίσει να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει θετικά ή αρνητικά την υπόθεση του Ζοάο Παλίνια. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κλουζ, έχοντας για παρέα τον τεχνικό της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα. Οι δύο Πορτογάλοι του Δικεφάλου, εκτός από τα συγγενικά τους πρόσωπα θα έχουν την δυνατότητα να πιέσουν καταστάσεις προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του 24χρονου μέσου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα έχουν αλλεπάλληλες επαφές με τους ανθρώπους που σχετίζονται με τον Ζοάο Παλίνια, καθώς θέλουν την Δευτέρα που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα να είναι τρεις και όχι δύο.

Αν η υπόθεση δεν τελεσφορήσει τότε στη Μικράς Ασίας θα ενεργοποιήσουν άλλες υποθέσεις παικτών με τους οποίους έχει γίνει μια επικοινωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ