Εξετάζει την περίπτωση του Νασιμέντο Τζέφερσον ο ΠΑΟΚ

Εξετάζει την περίπτωση του Νασιμέντο Τζέφερσον ο ΠΑΟΚ

Ένα ακόμα όνομα έρχεται από την Πορτογαλία και έχει να κάνει με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον αριστεροπόδαρο μπακ Νασιμέντο Τζέφερσον.

Η πορτογαλική εφημερίδα «A Bola» φαίνεται πως έχει στις μέσα σελίδες της καθημερινό ρεπορτάζ από ΠΑΟΚ. Εκτός από την περίπτωση του Ζοάο Παλίνια που αποκάλυψαν, έρχονται σήμερα να προσθέσουν ένα ακόμα όνομα. Πρόκειται για τον Νασιμέντο Τζέφερσον που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά της άμυνας.

Μάλιστα η εφημερίδα υποστηρίζει πως: «Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε την Μπράγκα για την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ και στη λίστα του, βρίσκονται δύο παίκτες που ανήκουν στην Σπόρτινγκ. Πρόκειται για του Παλίνια και Τζέφερσον».

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που έχει πατήσει το 31ο έτος της ηλικίας του προέρχεται από μια χρόνια με 22 συμμετοχές με την Σπόρτινγκ, μοιράζοντας και τέσσερις ασίστ, ενώ το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου γνωρίζει τον Τζέφερσον καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Μπράγκα, την σεζόν 2017-18. Ο έμπειρος αμυντικός είχε κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν, με 39 συμμετοχές και 12 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ