Ντούλτσα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ντούλτσα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ο προπονητής της Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, Κρίστι Ντούλτσα, μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον ΠΑΟΚ και την εικόνα που είχε στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Μπορεί η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ να γιόρτασε τα 100 χρόνια ιστορίας της, όμως τα κεράκια τα φύσηξε ο ΠΑΟΚ στη γιορτή που στήθηκε στη Ρουμανία. Ο Δικέφαλος που ήταν ανώτερος σε όλη την αναμέτρηση επικράτησε άνετα με 5-0 κλέβοντας την… παράσταση. Μετά το παιχνίδι, τόσο ο προπονητής της Κλουζ, Κρίστι Ντούλτσα όσο και ο ποδοσφαιριστής, Ινάσιο Μιγκέλ, παραδέχθηκαν την ανωτερότητα του Δικεφάλου.

«Ήταν μια γιορτή για τα εκατό χρόνια του συλλόγου, ασχέτως του αποτελέσματος. Παίζαμε κόντρα σε μια ομάδα που προετοιμάζεται για το Champions League. Για εμάς ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο», ήταν τα λόγια του Κρίστι Ντούλτσα για τον Δικέφαλο.

Ο αμυντικός της Κλουζ, Ινάσιο Μιγκέλ, είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Σε αυτό το σημείο της σεζόν είναι σημαντικό να συνεργαζόμαστε και να κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής.

Δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε στο γήπεδο και κατά διαστήματα ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να συνδέσουμε την άμυνα με τον κέντρο και την επίθεση. Μετά από μόλις δυο εβδομάδες προετοιμασίας είναι δύσκολο να είσαι τέλειος».

Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας. Σε αυτό το μέρος της σημαντικής σεζόν είναι να συνεργαστούμε και να κάνουμε ό, τι μας ζητά ο προπονητής. Δώσαμε ό, τι είχαμε το καλύτερο στο γήπεδο. Η ομάδα ήταν πολύ καλή σε μερικές στιγμές, προσπαθήσαμε να συνδέσουμε την άμυνα και τη μέση και στη συνέχεια με την επίθεση. Είναι μόνο δύο εβδομάδες εργασίας, είναι δύσκολο να είσαι τέλειος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ