ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τα υπόλοιπα μεταγραφικά

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τα υπόλοιπα μεταγραφικά

Μπορεί το βάρος να έχει πέσει στην απόκτηση του χαφ, αλλά ο ΠΑΟΚ ψάχνει έναν ακόμη επιθετικό, αλλά και αριστερό μπακ.

Από την στιγμή που δεν κλείνει το θέμα απόκτηση ενός κεντρικού χαφ, είναι λογικό και οι υπόλοιπές κινήσεις να πάνε χρονικά πιο πίσω. Όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr ο ΠΑΟΚ στο μεταγραφικό του στόχαστρο έχει βάλει έναν επιθετικό, αλλά κι ένα αριστερό μπακ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι υπεύθυνοι των μεταγραφών του Δικεφάλου έχουν εντοπίσει τον ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει τους Άκπομ και Σβιντέρσκι για να βγει η χρονιά, αλλά και για να έρθει ακόμα πιο εύκολα το γκολ.

Οι Ασπρόμαυροι θα ψωνίσουν και πάλι από την Ιβηρική. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή αγωνίζεται δανεικός με την υπόθεσή του, να την χειρίζεται αποκλειστικά ο Μάριο Μπράνκο. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη τις επαφές και το μόνο που απομένει είναι μια τελευταία επικοινωνία με την ομάδα που έχει τα δικαιώματα του.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν υπό προϋποθέσεις και αριστερό μπακ. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τον χρόνο αποθεραπείας που θα πάρει ο Αντελίνο Βιερίνια, αλλά και το τι θα γίνει στο τελικό μοντάρισμα της ομάδας στην Ολλανδία. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Δημήτρης Γαννούλης.

Αν ο διεθνής αμυντικός καταφέρει και ανεβάσει κι άλλα τα στάνταρ της απόδοσης του και σε συνδυασμό με την παρουσία έστω και προσωρινά του Ροντρίγκο Σοάρες τότε ο ΠΑΟΚ δεν θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ.

Αν όμως ο Έλληνας αμυντικός δεν μπορέσει ν’ ανταποκριθεί στο ρόλο του τότε το θέμα μεταγραφή θα είναι ανοιχτό. Στις συζητήσεις που έχουν γίνει στην Ολλανδία μεταξύ Φερέιρα – Μπράνκο – διοίκησης, θεωρούν πως ο ερχομός ενός αριστερού μπακ, θα δώσει μεγαλύτερη ασφάλεια σ’ αυτή τη θέση, με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει το μισό πρωτάθλημα και τον όμιλο της Ευρώπης μέχρι να επιστρέψει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς ο Αντελίνο Βιέρινια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ