Ξεπέρασε τα 9.000 διαρκείας η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ έχει μαζί με τις ανανεώσεις έχει πουλήσει περισσότερα από 9.000 διαρκείας για τη νέα σεζόν, με τα 300 να έχουν φύγει μόνο σήμερα.


Ξεπέρασε τα 9.000 διαρκείας η ΑΕΚ | to10.gr

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται στην ΑΕΚ, με την πρώτη εβδομάδα να κλείνει σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα. Οι φίλοι της Ένωσης προμηθεύτηκαν και σήμερα εκατοντάδες κάρτες διαρκείας, με τις εκτιμήσεις μόνο για τη σημερινή μέρα να λένε ότι «έφυγαν» περισσότερες από 300 κάρτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη Πέμπτη (3/7) ολοκληρώθηκαν οι ανανεώσεις για τους παλιούς κατόχους, με τον αριθμό να έχει ξεπεράσει τις 7.000, ενώ συνολικά οι φίλοι των κιτρινόμαυρων έχουν προμηθευτεί πάνω από 9.000 διαρκείας.

Από την ΠΑΕ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τη ζήτηση που υπάρχει, με τον κόσμο από την πλευρά του να είναι απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση, αλλά και από τις μεταγραφικές κινήσεις μέχρι στιγμής.

Στην ΑΕΚ θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων από βδομάδα και είναι θέμα χρόνου να «σπάσει» το φράγμα των 10.000 εισιτηρίων διαρκείας.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο