Η απάντηση του Γ. Σαββίδη για Τζένοα και Σφιντέρσκι (pic)

Η απάντηση του Γ. Σαββίδη για Τζένοα και Σφιντέρσκι (pic)

Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φύγει ο Σφιντέρσκι από τον Δικέφαλο.

Τις τελευταίες ώρες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία τα οποία ανέφεραν ότι η Τζένοα δεν έχει ξεχάσει τον Κάρολ Σφιντέρσκι και συνεχίζει να έχει στη λίστα της το όνομα του Πολωνού στράικερ του ΠΑΟΚ.

Τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα μάλιστα εμφάνιζαν τους Γενοβέζους πρόθυμους να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Δικέφαλο, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον 22χρονο επιθετικό.

Όπως είναι λογικό, το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Σφιντέρσκι έκανε τον γύρο των social media, με έναν από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να ρωτάει τον Γιώργο Σαββίδη για το αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Πολωνό.

Η απάντηση του γιου του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του Δ.Σ της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, πάντως, ήταν ξεκάθαρη και δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στην ιταλική ομάδα. Συγκεκριμένα, ένας φίλος του ΠΑΟΚ ρώτησε τον Γιώργο Σαββίδη: «Υπάρχει περίπτωση να φύγει ο Σφιντέρσκι;», με τον παράγοντα του Δικεφάλου να απαντάει κατηγορηματικά: «όχι».

Δείτε τον σχετικό διάλογο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ