Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο η τιμή… εκκίνησης για Μακέντα

Τουλάχιστον ένα εκατομμύριο η τιμή… εκκίνησης για Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πουλήσει τον βασικό του επιθετικό έναντι μικρού χρηματικού ποσού, κάτι που ξεκαθάρισε ο Νταμπίζας στην επίσημη πρόταση που έγινε για τον παίκτη.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως είχε πρόταση από ομάδα του Κατάρ για να αποχωρήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα που τον έβαλε στην κορυφή της λίστας της ήταν αποφασισμένη να φτάσει την αμοιβή του έως και στο… δεκαπλάσιο απ’ τα χρήματα που παίρνει στον Παναθηναϊκό.

Το «κονδύλι» για τον Φεντερίκο Μακέντα έφτανε το ένα εκατομμύριο δολάρια ετησίως. Στον παίκτη. Γιατί στον Παναθηναϊκό τα χρήματα που προσφέρονταν ήταν πολύ λιγότερα.

Περίπου 300.000 ευρώ ήταν η πρόταση που έφτασε για την πώληση του Ιταλού. Όσο ανάγκη κι αν έχουν από χρήματα τα ταμεία της ΠΑΕ, ο Παναθηναϊκός απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη την προσφορά των Καταριανών. Ο Μακέντα είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας. Και ως τέτοιος αντιμετωπίζεται σε μια διαπραγμάτευση. Και ο Παναθηναϊκός δεν ξεπουλάει.

Ο Νταμπίζας έστειλε το μήνυμα και στη συγκεκριμένη ομάδα αλλά και σε πιθανούς άλλους ενδιαφερόμενους για τον Ιταλό. Ούτε καν τα… τριπλάσια δεν είναι αρκετά για να φύγει από τον Παναθηναϊκό ο Μακέντα, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα σε μια εποχή που η καριέρα του είχε πάρει την κατιούσα και αναγεννήθηκε.

Κι από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός του έδωσε τη συγκεκριμένη ευκαιρία, σε μια εποχή που δεν έβρισκε ομάδα ούτε στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, τότε είναι λογικό και οι πράσινοι να θέλουν μια πρόταση που θα καλύπτει όλα αυτά τα δεδομένα. Ανέβασε την τιμή του παίκτη, άρα δεν μπορεί να τον πουλήσει φτηνά. Τόσο απλά.

Γι’ αυτό και η τιμή εκκίνησης για τον παίκτη ορίζεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ το λιγότερο. Κάτω απ’ αυτό το ποσό ο παίκτης δεν πωλείται, κάτι που έχει μεταφέρει ο Νίκος Νταμπίζας σε όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον παίκτη. Φυσικά, το να πουληθεί ο Μακέντα σε αυτό το ποσό είναι εξαιρετικά δύσκολο, έως απίθανο, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Παναθηναϊκός δεν έφερε ποτέ θέμα πώλησής του στο τραπέζι. Ούτε τον έβγαλε στη… βιτρίνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ