ΑΕΚ : Κρίσιμο 24ωρο για Βέρντε, πρέσινγκ σε Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Κρίσιμο 24ωρο για Βέρντε, πρέσινγκ σε Ολιβέιρα

Παραμένει μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης των δύο άσων η ΑΕΚ.

Η έλλειψη ενός ποιοτικού εξτρέμ αλλά και ενός φορ ικανού να κάνει τη διαφορά ήταν εμφανής για την ΑΕΚ στο φιλικό με την Τρέντσιν. Η Ένωση έχει δύο σημαντικά κενά στο ρόστερ της που φιλοδοξεί να κλείσει το συντομότερο. Για τη θέση του ακραίου όλα δείχνουν πως η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και θα φέρει εξελίξεις.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να έχει στραμμένη την προσοχή της στον Ντανιέλε Βέρντε, περιμένοντας τα νεότερα που θα προκύψουν από την Ιταλία. Οι ατζέντηδες του παίκτη αναμένεται να έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους της Ρόμα προκειμένου να ξεκαθαριστεί το τοπίο γύρω από το μέλλον του 23χρονου άσου.

Οι «Τζιαλορόσι» επιθυμούν την πώληση του Βέρντε, έχοντας ήδη ενημερώσει τους εκπροσώπους του για τη συμφωνία με την ΑΕΚ. Μια συμφωνία που προς το παρόν δεν έχει επικυρωθεί, λόγω της άρνησης της πλευράς του ποδοσφαιριστή να μετακινηθεί στην Ένωση χωρίς να καρπωθούν ένα σημαντικό ποσό οι Ιταλοί ατζέντηδες.

Η ΑΕΚ θα περιμένει τα αποτελέσματα των εν λόγω επαφών και ακολούθως θα κάνει και τις κινήσεις που πρέπει. Είτε βάζοντας μπροστά τις διαδικασίες για την απόκτηση του Βέρντε, είτε στρέφοντας το ενδιαφέρον της στις εναλλακτικές που υπάρχουν για τα άκρα. Εκεί που πάντως δεν φαίνεται να «παίζει» δυνατά η λύση του Φέντε Καρτάμπια.

Πέρα από τις εξελίξεις με τον εξτρέμ, στην Ένωση θέλουν να «τρέξουν» και το ζήτημα του φορ. Ο βασικός στόχος της ομάδας παραμένει ο Νέλσον Ολιβέιρα, τον οποίο μάλιστα χθες «ακολούθησε» στο Instagram η ΠΑΕ. Η ΑΕΚ αναμένεται να εντείνει το πρέσινγκ της προς τον Πορτογάλο στράικερ, με στόχο να «τελειώσει» τη συγκεκριμένη υπόθεση το συντομότερο. Είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ μέχρι αύριο τα παραπάνω ζητήματα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει. Οι κιτρινόμαυροι φουλάρουν για να κλείσουν τις εκκρεμότητες με τον εξτρέμ και τον φορ, με τις περιπτώσεις των Βέρντε και Ολιβέιρα να παραμένουν για τα καλά στο προσκήνιο. Χωρίς, βεβαίως, να είναι και οι μοναδικές. Μιας και οι πληροφορίες αναφέρουν πως πέρα από τις εναλλακτικές για τα άκρα, στην ΑΕΚ έχουν έτοιμες και περιπτώσεις επιθετικών, που αναμένεται να «ενεργοποιηθούν» αν το θέμα του 27χρονου Πορτογάλου στράικερ πάρει αρνητική τροπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ