Νέα σενάρια για Σανκαρέ και Ολυμπιακό

Νέα σενάρια για Σανκαρέ και Ολυμπιακό

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του κεντρικού μέσου φέρεται να βρίσκεται ο Γιουνούς Σανκαρέ, που αγωνίζεται στην Μπορντό.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, ωστόσο ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη ίσως αλλάξει τα δεδομένα. Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν βιάζονται για αντικατάσταση του αρχηγού της ομάδας, καθώς θέλουν να δουν το ακριβές διάστημα απουσίας του.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο για να αποκαταστήσει τη ζημιά κι ανάλογα το χρονικό της απουσίας του θα κινηθεί ή όχι για παίκτη ο Ολυμπιακός. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε αναζήτηση ενός ποδοσφαιριστή με επιθετικές αλλά και ανασταλτικές δυνατότητες για τον χώρο του κέντρου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Κόκκινο Πρωταθλητή, οι Πειραιώτες «ψάχνονται» και συζητάνε με μεταγραφικούς στόχους και ένας από αυτούς φέρεται να είναι εκ νέου και ο Γιουνούς Σανκαρέ της Μπορντό. Ο Σενεγαλέζος με γαλλικό διαβατήριο μέσος έχει συμβόλαιο ως το 2021 με την Μπορντό και θεωρείται μία δύσκολη περίπτωση, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται πως προσπαθεί για να τον αποκτήσει.

Ο Σανκαρέ δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόκληση στην καριέρα του και ειδικά αν αυτή είναι ο Ολυμπιακός και οι όμιλοι του Champions League. Την περσινή χρονιά ο Σανκαρέ είχε 33 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και ήταν πρώτος σε ασίστ στην Μπορντό.

https://www.youtube.com/watch?v=ui2_bA4hLlY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ