Συμφώνησε με Ολιβέιρα η ΑΕΚ!

Συμφώνησε με Ολιβέιρα η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας σημαντικής μεταγραφής, καθώς ο Νέλσον Ολιβέιρα φέρεται να απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης. Εξελίξεις και στην υπόθεση Βέρντε.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ φαίνεται πως θα έχει ευτυχή κατάληξη για την Ένωση, καθώς ο Πορτογάλος επιθετικός απάντησε θετικά στην πρόταση των κιτρινόμαυρων.

Ο 28χρονος φορ είπε το ναι στην ΑΕΚ και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal με τον Μιγκέλ Καρντόσο να προσθέτει στο ρόστερ του τον παίκτη που ήθελε περισσότερο για την κορυφή της επθεσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σημερινό δημοσίευμα, ο Ολιβέιρα συμφώνησε με την Ένωση για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και το κόστος της μεταγραφής θα αγγίζει ετησίως τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Ολιβέιρα έχει αγωνιστεί σε Ρεν, Πάσος Φερέιρα, Λα Κορούνια, Ρίο Αβε, Νότιγχαμ, Μπενφίκα, Σουόνσι, Ρέντινγκ και Νόριτς. Σε 259 επίσημα ματς, μετράει 58 γκολ και 14 ασίστ, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, έχοντας σκοράρει 2 φορές.

Παράλληλα στην ΑΕΚ θέλουν να τελειώσουν και τη μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε. Η Ένωση μιλάει μόνο με τη Ρόμα για τον παίκτη και όχι με τους ατζέντηδες του, οι οποίοι είχαν υπερβολικές απαιτήσεις. Όπως όλα δείχνουν θα υπάρχουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες για τον Ιταλό εξτρέμ και στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για deal και με τον Βέρντε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ