Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ιμπάνιες

Αρης: Στη Θεσσαλονίκη ο μάνατζερ του Ιμπάνιες

Ο ατζέντης του Ιμπάνιες, Ντάρκο Άλεγκιτς, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και θα έχει νέο κύκλο επαφών με τους ανθρώπους του Αρη, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και ο Αργεντινός μπακ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ο Αρης δίνει μια πολύ μεγάλη μάχη για να καταφέρει να αποκτήσει τον Λουίς Ιμπάνιες, με τον Αργεντινό μπακ, όμως, να βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο Λατινοαμερικάνος εμφανιζόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ, όμως, όπως φαίνεται τα δεδομένα άλλαξαν και ο Αρης έχει την ευκαιρία να… κλέψει τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ατζέντης του Λουίς Ιμπάνιες, Ντάρκο Άλεγκιτς, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει με τους ανθρώπους του Αρη. Οι δύο πλευρές θα θέσουν επί τάπητος όλα τα θέματα, κυρίως το οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Αργεντινός μπακ να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στον ατζέντη του παίκτη και την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα γίνουν αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής στην συμπρωτεύουσα, με τον αθλητικό διευθυντή του Αρη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, να αναλαμβάνει προσωπικά το θέμα.

Υπενθυμίζουμε ότι στις πρώτες επαφές που είχαν οι δύο πλευρές πριν από κάποιες ημέρες, έχει γίνει σαφές ότι υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι. Πλέον, όπως φαίνεται και από την επιστροφή του Ντάρκο Άλεγκιτς στη Θεσσαλονίκη, ο Ιμπάνιες φαίνεται διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του, προκειμένου να υπάρξει συμφωνία.

Μάλιστα, φημολογείται ότι ο Αργεντινός είναι πιθανόν θα βρεθεί και ο ίδιος στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες. Ο έμπειρος μπακ πάντως δεν είναι το μοναδικό όνομα που υπάρχει στη λίστα του Αρη για το άκρο της άμυνας, καθώς στα υπόψιν βρίσκεται και ο Χόρχε Κασάδο, που έμεινε ελεύθερος έπειτα από δύο καλές σεζόν στην Ξάνθη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ