Ολυμπιακός : Τα δεδομένα στην υπόθεση Σανκαρέ

Ολυμπιακός : Τα δεδομένα στην υπόθεση Σανκαρέ

Ο Γιουνούς Σανκαρέ είναι ένας παίκτης που απασχολεί τον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση του στη μεσαία γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν καθημερινή πολλά ονόματα και η μεταγραφική τους λίστα μεγαλώνει, ωστόσο ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίζει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είναι ο Γιουνούς Σανκαρέ.

Ο μέσος της Μπορντό είναι μια αρκετά καλή περίπτωση, αλλά τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα και δυσκολεύουν αρκετά τη μεταγραφή του στο λιμάνι. Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» λοιπόν, ο Σανκαρέ κοστολογείται στα 2 εκατομμύρια ευρώ από την Μπορντό ποσό που δεν είναι ιδιαίτερα εφικτό.

Πέρα όμως από την γαλλική ομάδα, ο ίδιος ο Αφρικανός θέλει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 800.000 ευρώ τον χρόνο. Στον Ολυμπιακό γνωρίζουν τα δεδομένα και κοιτάζουν κι άλλες επιλογές, με τον Σανκαρέ να μοιάζει μια δύσκολη περίπτωση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όπως λέγεται μάλιστα ο Ολυμπιακός ψάχνεται για μια μεταγραφή με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι, όπως είναι και ο Μπενασέρ της Μονακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ