Κοντά και σε Νούνιες ο Παναθηναϊκός (vid)

Κοντά και σε Νούνιες ο Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει προφορικά με τον Μπαρτ Σένκεφελντ, όμως διαπραγματεύεται και για την απόκτηση του Ζοάο Νούνιες.

O Παναθηναϊκός έχει πάρει μπροστά και είναι έτοιμος να ολοκληρώσει δύο μεταγραφές για την ενίσχυση στα μετόπισθεν. Γιώργος Δώνης και Νίκος Νταμπίζας «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό του τριφυλλιού και όπως όλα δείχνουν μέσα στις επόμενες ώρες οι πράσινοι θα έχουν ολοκληρώσει όχι μία αλλά δύο προσθήκες.

Συγκεκριμένα, μετά την προφορική συμφωνία με τον Ολλανδό αμυντικό, Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μέλμπουρν Σίτι, η ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση και δεύτερου στόπερ, αφού βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές και με τον Πορτογάλο, Ζοάο Νούνιες.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί πέρα από κεντρικός αμυντικός κι ως δεξιός μπακ, έμεινε ελεύθερος από την Λέχια Γκντασκ, μετά από τρία χρόνια και είναι προ των πυλών του τριφυλλιού.

Έχει ύψος 1.88μ και την περσινή σεζόν αγωνίστηκε 28 φορές με την Γκντάνσκ, ενώ συνολικά με τους Πολωνούς είχε 82 συμμετοχές με ένα γκολ. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας. Έχει βγει από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα ωστόσο έχει παίξει μόνο μέχρι τη δεύτερη ομάδα των αετών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ