Τα επόμενα φιλικά του ΠΑΟΚ

Τα επόμενα φιλικά του ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θα δώσει άλλα 4 φιλικά στα Β’ στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία απέναντι σε Σιντ Τρούιντεν, Άντερλεχτ, Αλ Ταβοόν και Φορτούνα Σιτάρντ.

Την Πέμπτη (18/07) ο ΠΑΟΚ «πετάει» εκ νέου για την Ολλανδία, και το Χορστ αυτή τη φορά, για το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. Εκεί θα δώσει άλλα τέσσερα φιλικά

Συγκεκριμένα το Σάββατο (20/7) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Σιντ Τρούιντεν στο Βέλγιο, (στο Mijn Stadion Stadionlaan 1, 3582 Beringen) στις 17:00 ώρα Ελλάδας.

Στις 23 Ιουλίου ο Δικέφαλος θα επισκεφθεί και πάλι το Βέλγιο, προκειμένου αυτή τη φορά να αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ, στο προπονητικό της κέντρο, στις 19:00.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την παραμονή της αναχώρησής της αποστολής για επιστροφή στην Ελλάδα (27/7), όταν η ομάδα θα δώσει δύο παιχνίδια την ίδια μέρα, με σκοπό να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Στις 27 Ιουλίου ο ΠΑΟΚ θα παίξει στο Χορστ στις 16:00 με την Αλ-Ταβοόν από τη Σαουδική Αραβία και στις 20:00 θα κοντραριστεί με την Φορτούνα Σιτάρντ στην έδρα της ολλανδικής ομάδας, το Fortuna Sittard Stadium.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ