ΑΕΚ: Συμφωνία σε όλα για Βέρντε!

ΑΕΚ: Συμφωνία σε όλα για Βέρντε!

Η ΑΕΚ μετά τον Νέλσον Ολιβέιρα έκλεισε και την μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε. Την Πέμπτη αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα.

Μετά την μεταγραφή του Νέλσον Ολιβέιρα, η ΑΕΚ έχει κλείσει πλέον και αυτή του Ντανιέλε Βέρντε. Μετά τον Πορτογάλο σέντερ φορ, ο Δικέφαλος συμφώνησε σε όλα πλέον και με τον Ντανιέλε Βέρντε.

Οι μάνατζερ του Ιταλού ακραίου συναντήθηκαν χθες με τη διοίκηση της Ρόμα και αντιλήφθηκαν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια. Στην επικοινωνία που είχαν εν συνεχεία οι μάνατζερ του Ιταλού εξτρέμ με την «κιτρινόμαυρη» πλευρά, επιβεβαιώθηκε επί της ουσίας η συμφωνία και ο 23χρονος ποδοσφαιριστής προβάρει τα… κιτρινόμαυρα.

Ουσιαστικά, έδωσαν τα… χέρια για τον Βέρντε και αυτό που απομένει για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από την «Ένωση», είναι οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις. Την Πέμπτη μάλιστα ο Ιταλός άσος αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές λεπτομέρειες και για να ενταχθεί μετά στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ αγοράζει τον Ιταλό εξτρέμ από την Ρόμα με 1 εκατομμύριο ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης. Με τον 23χρονο να αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με την ομάδα του Καρντόσο και ετήσιες απολαβές παραπάνω στα 750.000 ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ