Λαμία: Μιλάει με Βύντρα, περιμένει Κασάδο

Λαμία: Μιλάει με Βύντρα, περιμένει Κασάδο

Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, ενώ παράλληλα περιμένει την απάντηση του Χόρχε Κασάδο.

Σε συζητήσεις με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού, αλλά και της Εθνικής ομάδας, Λούκα Βύντρα βρίσκεται η Λαμία! Την υπόθεση, μάλιστα, χειρίζεται προσωπικά ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον 38χρονο αμυντικό και προσπαθεί να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι».

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, με τους ανθρώπους της ομάδας της Φθιώτιδας, πάντως, να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι θα υπάρξει αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο μπακ.

Ο Βύντρα τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με την Ομόνοια, με την οποία έπαιξε συνολικά σε 70 ματς, έχοντας 4 γκολ και 1 αίστ σε 6.103 λεπτά συμμετοχής. Πριν την κυπριακή ομάδα αγωνιζόταν στο Ισραήλ με την Χάποελ Τελ Αβίβ (25 συμ.), ενώ από το 2013 έως το 2015 έπαιζε στην Ισαπνία με τα χρώματα της Λεβάντε (80 συμμ., 2 γκολ, 2 ασίστ). Στον Παναθηναϊκό αγωνίστηκε από το 2004 έως το 2013, καταγράφοντας 327 συμμετοχές, με 14 γκολ και 15 ασίστ, ενώ κέρδισε 2 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα.

Περιμένει την απάντηση του Κασάδο

Η Λαμία εκτός από την υπόθεση του Λουκά Βύντρα «τρέχει» ταυτόχρονα και αυτή του Χόρχε Κασάδο. Η ομάδα της Φθιώτιδας έχει καταθέσει την πρότασή της στην πλευρά του Ισπανού αμυντικού και μέσα στις επόμενες ώρες περιμένει την απάντησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ