Λαμουσί: «Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός, φανταστική η ατμόσφαιρα» (vid)

Λαμουσί: «Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός, φανταστική η ατμόσφαιρα» (vid)

Ο Σαμπρί Λαμουσί εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει την Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League και αποθέωσε τον κόσμο που βρέθηκε απόψε στο γήπεδο.

Ο τεχνικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί, μίλησε για το αποψινό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και τόνισε πως εντόπισε τις αδυναμίες της ομάδας του, πάνω στις οποίες θα δουλέψουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει για τη νέα σεζόν.

Ακόμη εξέφρασε την πίστη του ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν στα προκριματικά του Champions League, ενώ έβγαλε το «καπέλο» στον κόσμο που βρέθηκε απόψε στο γήπεδο.

Μιλώντας στην κάμερα του One Channel,ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο οποίο ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε μεγάλος νικητής με 3-0, ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί δήλωσε ότι πράγματι ήταν μια πολύ κακή αρχή. Η ομάδα του δέχθηκε 3 γκολ στην αρχή του αγώνα με τον ίδιο τρόπο από στημένες φάσεις, γεγονός που επηρέασε πνευματικά πολύ τους παίκτες της ομάδας τους.

«Δεν είναι έτοιμη ακόμα αγωνιστικά η Νότιγχαμ Φόρεστ, έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά της για να τα καταφέρει, ούτως ή άλλως βρίσκεται στη μέση της προετοιμασίας της, αλλά θα πρέπει να παλέψει σκληρά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει», τόνισε.

Ο ίδιος δήλωσε, ότι προτιμά τέτοιου είδους παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους -όπως αυτό με τον Ολυμπιακό- γιατί θέλει να αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Νότιγχαμ, τέτοιου επιπέδου και τέτοιας ποιότητας παίκτες, τονίζοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για τους στόχους που έχει.

«Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία σε αυτά τα παιχνίδια, ξέρει πώς να τα διαχειριστεί, μπορεί να καταφέρει να πάει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς έχει ξαναβρεθεί εκεί και έχει τους παίκτες και την ποιότητα που χρειάζεται προκειμένου να τα καταφέρει» υπογράμμισε ο Σαμπρί Λαμουσί.

Μιλώντας για το παιχνίδι και τη νίκη του Ολυμπιακού, σημείωσε χαρακτηριστικά, όταν βάζεις μετρητά, ότι «όταν φέρνεις τέτοιους παίκτες και φτιάχνεις τέτοια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα είναι 2-0 από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και πρέπει να το αποδεχτούμε».
Κατηγορία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ