Μπουχαλάκης: «Να προσέξουμε την άμυνά μας και να είμαστε αποτελεσματικοί» (vid)

Μπουχαλάκης: «Να προσέξουμε την άμυνά μας και να είμαστε αποτελεσματικοί» (vid)

Ο Ελληνας μέσος στάθηκε στη βελτίωση που δείχνει ο Ολυμπιακός και αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Στη βελτίωση που δείχνει ο Ολυμπιακός από παιχνίδι σε παιχνίδι στάθηκε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στις δηλώσεις που έκανε στο One Channel, μετά τη φιλική νίκη των Πειραιωτών επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-0. Ο διεθνής μέσος τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, με τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να βγάζουν ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο.

Οσον αφορά στα παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League με τη Βικτόρια Πλζεν, ο Ελληνας χαφ ανέφερε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει πρώτα να προσέξουν την άμυνά τους και στη συνέχεια ψάξουν να βρουν το πολυπόθητο γκολ στις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη φάση γιατί όλοι ξέρουμε ότι τα πόδια είναι βαριά μετά από έναν μήνα προετοιμασία, όμως παιχνίδι με παιχνίδι δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο» τόνισε αρχικά ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μιλώντας στην κάμερα του One Channel και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι αυξάνεται η διάρκεια που έχουμε. Είχαμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μας βοήθησαν και τα γρήγορα γκολ και ο κόσμος. Νομίζω ότι η ομάδα έβγαλε όρεξη και αυτό δείχνει ότι και τα καινούρια παιδιά που ήρθαν και έπαιξαν σήμερα δείχνουν ότι μπήκαν στον ρυθμό και σε αυτό που θέλει να περάσει ο προπονητής».

Ερωτηθείς για τον αγώνα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, απάντησε πως «πρέπει να είμαστε σοβαροί, να προσέξουμε την άμυνα και όπως έχουμε δείξει ότι χρειαζόμαστε λίγες ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και η πρόκριση».

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση πως οι σημερινοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού θα έχουν καλύτερη πορεία την ερχόμενη σεζόν από την περσινή.

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ