Έτοιμος να «κλείσει» Νούνιες ο Παναθηναϊκός, το παλεύει για Σένκενφελντ

Έτοιμος να «κλείσει» Νούνιες ο Παναθηναϊκός, το παλεύει για Σένκενφελντ

Ο Παναθηναϊκός διαπραγματεύεται τις τελευταίες ώρες και με τους δύο ποδοσφαιριστές, με τον Νούνιες να είναι κοντά και τον Σένκενφελντ να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το τριφύλλι.

O Παναθηναϊκός ετοιμάζει μεταγραφικό ντεμαράζ, καθώς μετά την απόκτηση του Κολοβού, αλλά και την επικείμενη συμφωνία για τον Ζαχίντ φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Ζοάο Νούνιες, αλλά και κοντά με στον Μπαρτ Σένκενφελντ.

Οι πράσινοι φουλάρουν για την μεταγραφική τους ενίσχυση και πλέον στο προσκήνιο βρίσκονται οι δύο σέντερ μπακ, οι οποίοι αρέσουν στον Γιώργο Δώνη. Ο Σένκενφελντ μάλιστα αποτελεί τον πρώτο στόχο του τριφυλλιού για τα μετόπισθεν.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν «τρέχει» τις δύο υποθέσεις τις τελευταίες ώρες και σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράσινης, είναι σε καλό δρόμο. Συγκεκριμένα, ο Νούνιες φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ από την άλλη υπάρχουν επαφές και με τον Σένκενφελντ.

Ο Ολλανδός αμυντικός είναι κοντά στον Παναθηναϊκό, όμως είναι μια δύσκολη περίπτωση, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για τον παίκτη. Πάντως δεν είναι διόλου απίθανο οι πράσινοι να ολοκληρώσουν ακόμα και τρεις μεταγραφές (Ζαχίντ, Νούνιες, Σένκενφελντ) μέσα στις επόμενες ώρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ