Πλατανιάς-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

Πλατανιάς-ΠΑΟΚ : Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ

To10.gr σας παραθέτει την κριτική των παικτών του Δικεφάλου και του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς με τον Πλατανιά.

Ο ΠΑΟΚ κατόρθωσε να περάσει αλώβητος από τα Περιβόλια, καθώς νίκησε τον Πλατανιά με 0-1 χάρη στο γκολ του Στέλιου Μαλεζά. Έτσι, το σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Superleague μαζί με την ΑΕΚ.

Ας δούμε σε αυτό το σημείο, πώς παρουσιάστηκαν οι παίκτες του δικεφάλου του Βορρά στο ματς με τους Χανιώτες, αλλά και πώς διαχειρίστηκε την αναμέτρηση ο προπονητής του ΠΑΟΚ.

Πασχαλάκης: Ο υψηλόσωμος πορτιέρο ήταν ασταθείς και λίγο έλειψε στις αρχές του δευτέρου μέρους να κάνει Χριστουγεννιάτικο δώρο στον Πλατανιά με ένα σοβαρό λάθος λίγο πριν την γραμμή της εστίας του.

Μάτος: Από την στιγμή που ο Λημνιός πήρε «μετάθεση» για τα αριστερά, χάθηκε η «χημεία» που είχαν και άρχισε ξανά να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες με συνεχόμενες κούρσες. Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην επίθεση.

Βαρέλα: Άλλη μία μεστή εμφάνιση από το «θηρία του ΠΑΟΚ. Ήταν ανίκητος στον αέρα, ενώ και χαμηλά τα πήγε πολύ καλά καθώς τις περισσότερες φορές έβγαινε πρώτος στην μπάλα και είχε κι αυτός μία ευκαιρία να σκοράρει.

Μαουρίσιο: Άλλο ένα κακό παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο. Ο Μαουρίσιο μετά τον τραυματισμό του δείχνει να μην «πατάει» καλά. Έκανε αρκετά λάθη και γενικώς δείχνει να μην έχει ταχύτητα και φαντασία στο παιχνίδι του.

Κάμπος: Πήρε φανέλα βασικού μετά από αρκετό καιρό και έδειξε ότι είναι εκτός ρυθμού, τόσο στα πρώτα 35 λεπτά στα δεξιά, όσο και στα αριστερά. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις φορές που βγήκε «ένας με έναν» με τους αντιπάλους μπακ.

Μαλεζάς: Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΟΚ, έδωσε σήμερα τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του για την κατάκτηση της κορυφής. Είχε κάποια θεματάκια στο ξεκίνημα του αγώνα όμως γρήγορα τα ξεπέρασε με τη βοήθεια και του Βαρέλα.

Κρέσπο: Δεν είχε κάποιο δύσκολο έργο σήμερα στα Χανιά και πάλι σε ρόλο αριστερού μπακ. Πλασαρίστηκε αρκετές φορές στα καρέ του Κοκαλάκη για κάποια κεφαλιά

Λημνιός: Θέλησε να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του, όμως βρήκε πολλές δυσκολίες με αντίπαλο τον Βάλντερσον. Κινήθηκε στην μετριότητα και θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να παρουσιάζεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Κουλούρης: Λίγα πράγματα από τον μοναδικό επιθετικό που αγωνίστηκε απόψε στα Περιβόλια. Αρκετές φορές ο Λουτσέσκου του έβαλε τις φωνές για να βγαίνει από την περιοχή και να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Πέλκας: Έδειξε την πολύ καλή τεχνική που διαθέτει και στις στημένες μπάλες. Ήταν καλά μπλοκαρισμένος καθώς κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του έβρισκε 2-3 παίκτες να τον έχουν περικυκλώσει.

Κάνιας: Ο Ισπανός μέσος υπέπεσε σε αρκετά λάθη, κυρίως στις μεταβιβάσεις. Ανασταλτικά δεν είχε κάποιο πρόβλημα, ενώ έχασε την ευκαιρία του αγώνα να πετύχει το δεύτερο τέρμα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Τσίμιροτ: Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ μπήκε ως αλλαγή του Μαουρίτσιο, κυρίως να βοηθήσει στην πίεση που ασκούσε ο Πλατανιάς μετά το γκολ του Μαλεζά. Προσπάθησε να ηρεμήσει το παιχνίδι για την ομάδα του και να καταστρέψει αυτό των γηπεδούχων, όταν έβγαινα στην κόντρα.

Μπίσεσβαρ: Μπήκε στο παιχνίδι προκειμένου με την τεχνική του να βοηθήσει την ομάδα του ν’ αναπτυχθεί σε κλειστούς χώρους. Η απουσία του από τα παιχνίδια έδειξε να τον επηρεάζει μέχρι να προσαρμοστεί στα δεδομένα του αγώνα.

Σακχοφ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να αξιολογηθεί.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Οι αρκετές απουσίες δεν έδωσαν και σπουδαία περιθώρια επιλογών στον Λουτσέσκου, με τις αλλαγές του να μοιάζουν σχεδόν… προδιαγεγραμμένες. Μετά το γκολ του Μαλεζά, διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα και με τις κατάλληλες οδηγίες από τον πάγκο δεν κινδύνευσε με ισοφάριση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ