Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα Αμπάτε

Ολυμπιακός: Δεν υπάρχει θέμα Αμπάτε

Οι Πειραιώτες δεν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ιταλού μπακ, παρά τα όσα ανέφερε στο σημερινό της δημοσίευμα η «Gazzetta Dello Sport».

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του πρώτου αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Ερυθρόλευκοι πήραν άριστα στο φιλικό με την Νότιγχαμ Φόρεστ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των αναμετρήσεων με τους Τσέχους. Την ίδια ώρα στην Ιταλία κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα, που εμφάνιζε τον Ολυμπιακό να έχει καταθέσει πρόταση στον Ινιάτσιο Αμπάτε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν.

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», ενδιαφέρονται «ζεστά» για την απόκτηση του έμπειρου Ιταλού δεξιού μπακ και μάλιστα έχουν καταθέσει πρόταση στον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ωστόσο, δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον τη δεδομένη στιγμή, δεν ψάχνει για δεξιό μπακ και σε καμία περίπτωση δεν έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ινιάτσιο Αμπάτε.

Αντίθετα, οπως διαβάσατε από τo «10», ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συζητήσεις για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα και ενός παίκτη που θα καλύψει το κενό του Φορτούνη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ