Άρης: Επίσημα αποκαλυπτήρια κόντρα στον Ατρόμητο

Άρης: Επίσημα αποκαλυπτήρια κόντρα στον Ατρόμητο

Πρώτη εμφάνιση για τον Άρη μπροστά στο κοινό του (21:30, ΕΡΤ sports) και τελική πρόβα απέναντι στον Ατρόμητο.

Μετά από δύο μήνες και σχεδόν δύο εβδομάδες, ο Άρης επιστρέφει στο σπίτι του και μπροστά στο κοινό του. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται στις 21:30 (ΕΡΤ sports) τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο παιχνίδι που εκτός από τα επίσημα αποκαλυπτήρια της ομάδας της σεζόν 2019-20 είναι και η τελική πρόβα για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο τραυματίας Γιουνές και ο ανέτοιμος Λάρσον είναι οι δύο απουσίες που θα έχει απόψε ο Σάββας Παντελίδης, η απόφαση του οποίου θα κρίνει αν θα δώσει ή όχι χρόνο στον Κουέστα. Το πρώτο ενδιαφέρον του κοινού, στρέφεται αυτονόητα στα νέα πρόσωπα: Ντάνιελ Σούντγκρεν και Λούκας Σάσα είναι τα δυο τελευταία πρόσωπα στο ρόστερ, όμως και οι υπόλοιποι νέοι παίκτης στο δυναμικό του κλαμπ θα είναι για πρώτη φορά στο γήπεδο μπροστά στον κόσμο του Άρη που αναμένεται να συρρεύσει στο γήπεδο.

Κινητικότητα θα υπάρχει από νωρίς στο γήπεδο και σε ότι αφορά τα εισιτήρια. Τα εισιτήρια του ματς κοστίζουν 5, 10, 15, 20, 25, 40 και 50 ευρώ, ενώ θα διατίθενται και εισιτήρια διαρκείας από τη μπουτίκ της ΠΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ