Όνειρα της Γκιμαράες για τον Μπράνκο του ΠΑΟΚ

Όνειρα της Γκιμαράες για τον Μπράνκο του ΠΑΟΚ

Υποψήφιος πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας υποσχέθηκε ότι θα πάρει τον τεχνικό διευθυντή του Δικέφαλου εφόσον εκλεγεί.

Σύμφωνα με το πορτογαλικό σάιτ «guimaraesdigital.com», ο Ντανιέλ Ροντρίγκες, ο οποίος είναι υποψήφιος για την προεδρία της Γκιμαράες υποσχέθηκε ότι αν εκλεγεί θα φέρει στην ομάδα του για τεχνικό διευθυντή τον Μάριο Μπράνκο του ΠΑΟΚ!

Οι εκλογές της πορτογαλικής ομάδας είναι το Σάββατο (20/7) και ο Ντανιέλ Ροντρίγκες επέμεινε σε δηλώσεις του ότι μπορεί να «κλείσει» τον νυν τεχνικό διευθυντή του Δικέφαλου. Κάτι το οποίο μοιάζει με μια κλασική «ουτοπική» προεκλογική υπόσχεση…

Το πορτογαλικό δημοσίευμα έχει τίτλο «Ο Μάριο Μπράνκο είναι ο διευθυντής ποδοσφαίρου που επέλεξε ο Ντανιέλ Ροντρίγκες» και αναφέρει: «Ο Μάριο Μπράνκο θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Βιτόρια εάν ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία της ομάδας Ντανιέλ Ροντρίγκες, κερδίσει τις εκλογές το ερχόμενο Σάββατο (20/7). Ο υποψήφιος “μετά από έρευνα αγοράς” επέλεξε τον σημερινό τεχνικό διευθυντή του πρωταθλητή Ελλάδας ΠΑΟΚ.

Ο Ντανιέλ Ροντρίγκες επιβεβαιώνει τις επαφές αλλά αποσαφηνίζει ότι «δεν είμαι ακόμη πρόεδρος και ο Μάριο Μπράνκο συνδέεται με μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, προετοιμάζεται για το Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να σεβόμαστε τους επαγγελματίες και τη σταθερότητα των συμβάσεων».

Ωστόσο, είναι πεπεισμένος, ότι θα μπορέσει να προσλάβει κάποιον που εκπληρώνει το ιδανικό προφίλ και ισχυρίζεται ότι τα ονόματα που παρουσιάζουν οι άλλοι υποψήφιοι, είναι άνθρωποι συνηθισμένοι να αγοράζουν παίκτες των 10 εκατ. ευρώ, με υπερβολικούς μισθούς.

«Μπορεί η Βιτόρια να παίρνει παίκτες αξίας 10 εκατ. ευρώ;» αναρωτήθηκε ο τρίτος υποψήφιος για την προεδρία που λέει ότι προτιμά «έναν εκτελεστικό διευθυντή ποδοσφαίρου συνηθισμένο να διακινδυνεύει, να αναπτύσσει και να ανιχνεύει την ποιότητα, όταν άλλοι δεν την διακρίνουν».

Ο Mπράνκο συνδέεται επί του παρόντος με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από την Ελλάδα, έχει επίσης δουλέψει στο κροατικό, ρουμανικό και πολωνικό ποδόσφαιρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ