ΠΑΟΚ: Από την αρχή στα δύσκολα

ΠΑΟΚ: Από την αρχή στα δύσκολα

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν χαρίστηκε στους ποδοσφαιριστές λόγω του ταξιδιού στο Χορστ. Ετοίμασε ένα δύσκολο πρόγραμμα από την πρώτη ημέρα παραμονής στην Ολλανδία που τα είχε όλα.

Μπορεί από το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να είναι με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξιδεύουν με αεροπλάνο από Θεσσαλονίκη για Γερμανία και στη συνέχεια οδικώς για την Ολλανδία και το Χορστ, αυτό όμως δεν συγκίνησε τον Αμπέλ Φερέιρα.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο δεν έχασαν χρόνο και σήκωσαν άμεσα μανίκια στην Ολλανδία, ξεκινώντας δυναμικά το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η πρώτη προπόνηση είχε τα… πάντα. Ξεκίνημα με ζέσταμα, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κορόιδο και στη συνέχεια τακτική.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και ανά δύο δούλεψαν τόσο στο επιθετικό, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, δίνοντας έμφαση στην πίεση ψηλά και στο build up από την πίσω γραμμή. Στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τρεξίματα.

Οι Μαουρίσιο και Βιεϊρίνια, έμειναν στο γυμναστήριο, ενώ ο Βέρνμπλουμ δούλεψε ατομικά στο γήπεδο. Για την Παρασκευή (19/7) έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις για τις 10:00 και τις 17:30.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ