«Τα σκάει» για Σισέ η Γουλβς!

«Τα σκάει» για Σισέ η Γουλβς!

Η Γουλβς φέρεται να είναι έτοιμη να προσφέρει «τρελά» λεφτά στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Παπέ Αμπού Σισέ.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των τελευταίων ημερών, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να βρίσκεται στον τελικό του Κόπα Άφρικα με τη Σενεγάλη, αλλά και στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων.

Στην Αγγλία κυκλοφορούν συνεχώς φήμες για έντονο ενδιαφέρον και πρόταση της Άρσεναλ στον Ολυμπιακό για τον παίκτη, που ξεπερνάει τα 10 εκατ. λίρες. Παράλληλα, νέο χθεσινό δημοσίευμα αναφέρει πως πέρα από τους κανονιέρηδες στο «κόλπο» της απόκτησης του «βράχου» του Ολυμπιακού βρίσκεται και η Γουλβς, η οποία έχει καταθέσει πρόταση πάνω από 10 εκατομμύρια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Γουλβς είναι η ομάδα που μοιάζει να θέλει περισσότερο τον Σενεγαλέζο στόπερ, καθώς όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 20 εκατ. ευρώ για να κάνει δικό της τον παίκτη.

Φυσικά αν φτάσει μια τόσο μεγάλη προσφορά στα γραφεία του Ολυμπιακού για τον Σισέ, οι ερυθρόλευκοι θα σκεφτούν σοβαρά να τον πουλήσουν. Όμως ο Ολυμπιακός δεν προτίθενται να ρίξει τις απαιτήσεις για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Σήμερα ο Σισέ θα αγωνιστεί στον τελικό του Κόπα Άφρικα με την Σενεγάλη απέναντι στην Αλγερία, στο Κάιρο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ