Ο Φερέιρα συνεχίζει τις δοκιμές και την αξιολόγηση

Ο Φερέιρα συνεχίζει τις δοκιμές και την αξιολόγηση

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να δοκιμάζει παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αξιολογώντας παράλληλα το ρόστερ της ομάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα συνεχίζει να μαθαίνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχοντας μπει στην 3η εβδομάδα παρουσίας του στην ομάδα και μετά από τέσσερα φιλικά, ο Πορτογάλος τεχνικός εξακολουθεί να δοκιμάζει παίκτες σε διαφορετικές θέσεις, αξιολογώντας παράλληλα το ρόστερ της ομάδας.

Χθες (18/7) για παράδειγμα στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ στο Χορστ (όπου θα μείνει έως τις 28 Ιουλίου) τοποθέτησε τον νεαρό Γιάννη Μιχαηλίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας, παρότι είναι στόπερ.

Ο Φερέιρα παράλληλα με τη δουλειά στην τακτική, στην πίεση ψηλά που θέλει να εφαρμόσει και στο build up από την πίσω γραμμή, κάνει τις δοκιμές του για να διαπιστώσει το εύρος των δυνατοτήτων των παικτών του.

Χθες (18/7) τέσταρε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Στη μία ήταν οι: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Χατζηισαΐας, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Ντόουγκλας, Ζαμπά, Στοχ, Μπίσεσβαρ και Άκπομ (κάποια στιγμή μπήκε ο Πασχαλάκης στη θέση του Ζίβκοβιτς).

Στην άλλη βρέθηκαν οι: Μελίσσας, Μάτος, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Κάτσε, Ελ Καντουρί, Λημνιός, Ενρίκε, Πέλκας και Σφιντέρσκι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ