Το κάλεσμα του Κόρχουτ (pic)

Το κάλεσμα του Κόρχουτ (pic)

Ο Ούγγρος έστειλε μήνυμα στον κόσμο του Άρη να γεμίσει το γήπεδο ενόψει της ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο Μίσι Κόρχουτ χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την επαφή του με τους φίλους του Άρη σχεδόν κάθε φορά μετά από αγώνα των κιτρινόμαυρων και σήμερα επέλεξε να απευθύνει ένα προσκλητήριο για το πρώτο επίσημο ματς της περιόδου με αντίπαλο την ΑΕΛ Λεμεσού στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ: «Εν τέλει η νέα σεζόν αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Όλοι στο γήπεδο».

Ο Ούγγρος, καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να ανακάμψει μετά από μια πολύ κοπιαστική περίοδο για τον ίδιο, αφού μετά την αγωνιστική περίοδο με τον Άρη, συνέχισε να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Ουγγαρίας και είχε μόλις μια εβδομάδα για ξεκούραση πριν ξεκινήσει και πάλι η προετοιμασία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Είναι όμως, καθώς δεν έχει γίνει ακόμη απόκτηση δεύτερου αμυντικού χαφ, η μόνη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ τουλάχιστον για τους αγώνες με την ΑΕΛ Λεμεσού και θα κληθεί να σηκώσει το βάρος μέχρι τη στιγμή που ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα αφήσει περιθώριο να πάρει μερικές ανάσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ