ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για τους τραυματίες

ΠΑΟΚ: Συνεχίζεται ο «Γολγοθάς» για τους τραυματίες

Οι Αντρέ Βιερίνια, Ζοσέ Μαουρίσιο και Πόντους Βέρνμπλουμ βρίσκονται στο Χορστ και δουλεύουν πυρετωδώς για να μπορέσουν ειδικά ο Σουηδός να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Τον δικό τους… Γολγοθά ανεβαίνουν καθημερινά οι τρεις τραυματίες του ΠΑΟΚ. Αναφερόμαστε τους Βιερίνια, Μαουρίο και Βέρνμπλουμ. Αν οι τρεις ποδοσφαιριστές ήταν απόλυτα υγιείς τώρα θα μιλούσε για τελείως διαφορετικά πράγματα στα μεταγραφικά της ομάδας.

Ο αρχηγός του Δικεφάλου καθημερινά ανεβάζει ρυθμό καθώς έχει ξεκινήσει τις ασκήσεις, με την μπάλα κάτι που δείχνει ότι είναι βρίσκεται σε καλό στάδιο. Ο Βιεϊρίνια προπονείται υπό τις οδηγίες του γυμναστή του ΠΑΟΚ, Ανέστη Ασλανίδη, που έχει υπό την επίβλεψη του τον Πορτογάλο άσο του Δικεφάλου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ένα στάδιο πιο μπροστά. Καθημερινά ανεβάζει στροφές κάτι που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αισιόδοξους πως σε ένα διάστημα δύο μηνών θα έχει μπει για τα καλά σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Όσον αφορά τον Βέρνμπλουμ, οι άνθρωποι του Δικεφάλου περίμεναν ήδη να έχει μπει σε αγωνιστικού ρυθμούς. Μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον αχίλλειο τένοντα και μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα που πήρε η αποθεραπεία του πίστευαν στην Τούμπα πως στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα μπορέσει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Σουηδός όμως χρειάζεται ακόμα δουλειά παρότι ακολουθεί καθημερινό πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ