Μάνατζερ του Μεριά: «Δεν συζήτησα με καμία ομάδα, όποια τον θέλει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό»

Μάνατζερ του Μεριά: «Δεν συζήτησα με καμία ομάδα, όποια τον θέλει να μιλήσει με τον Ολυμπιακό»

To10.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Τυνήσιου σέντερ μπακ, Μοχάμεντ Αλί Μπουρακί, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συζήτησε για τη μεταγραφή του Γιασίν Μεριά, ενώ επισήμανε ότι όποια ομάδα ενδιαφέρεται για την απόκτησή του θα πρέπει να επικοινωνήσει με τους Πειραιώτες.

Ο Γιασίν Μεριά ήταν από τους πρωταγωνιστές της Τυνησίας στο φετινό Κόπα Αφρικα, με τον διεθνή σέντερ μπακ του Ολυμπιακού να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο διεθνής άσος των Πειραιωτών βοήθησε τα μέγιστα τους Αετούς της Καρχηδόνας να τερματίσουν στην 4η θέση και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα, επιβεβαιώνοντας περίτρανα γιατί θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους Αφρικανούς αμυντικούς.

Το όνομά του προστέθηκε στις λίστες πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων και μάλιστα την Παρασκευή ο 26χρονος σέντερ μπακ του Ολυμπιακού μπλέχτηκε σε μια απίστευτη ιστορία, την οποία επινόησε ένας ατζέντης ονόματι, Μίκι Μπαραουί. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω μάνατζερ βγήκε σε έναν ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό και παρουσιάστηκε ως εκπρόσωπος του Μεριά, υποστηρίζοντας ότι είναι εξουσιοδοτημένος να μιλήσει με τη Νάπολι για τη μεταγραφή του Τυνήσιου κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, ούτε λίγο ούτε πολύ ανέφερε ότι ο Αφρικανός σέντερ μπακ θα μετακομίσει στους Παρτενοπέι έναντι 4.000.000 €! Κάτι τέτοιο, ωστόσο, όπως διαβάσατε από to10.gr, αλλά και όπως ξεκαθάρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, δεν ισχύει. Οι Ερυθρόλευκοι διέψευσαν κατηγορηματικά τα συγκεκριμένα σενάρια, τονίζοντας ότι ο Μεριά θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς.

To10.gr επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Μοχάμεντ Αλί Μπουρακί, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε συζήτησε με οποιαδήποτε ομάδα για τη μεταγραφή του Τυνήσιου σέντερ μπακ. Παράλληλα, επισήμανε ότι οποιοσδήποτε σύλλογος επιθυμεί την απόκτηση του πελάτη του θα πρέπει πρώτα να μιλήσει με Ολυμπιακό.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε είπα ότι ο Γιασίν Μεριά συζητάει τη μεταγραφή του σε οποιαδήποτε ομάδα και ποτέ δεν ανέφερα ποσά. Ο παίκτης ανήκει στον Ολυμπιακό και όποια ομάδα ενδιαφέρεται θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο μοναδικός που έχει την δικαιοδοσία να προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Μεριά άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά πάνω του ενόψει της νέας σεζόν. Πέρσι, ο Τυνήσιος πραγματοποίησε 26 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 1 γκολ σε 2.162 λεπτά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ