Και επίσημα «Ακρίτας» ο Στούργκεον

Και επίσημα «Ακρίτας» ο Στούργκεον

Η Ξάνθη ανακοίνωσε την απόκτηση του Φάμπιο Στούργκεον, με τον Πορτογάλο να ενσωματώνεται στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Φάμπιο Στούργκεον είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, αφού από χτες είχε συμφωνήσει σε όλα με το σύλλογο της Θράκης. Ο 25χρονος αποτελεί την δέκατη μεταγραφή της ομάδας της Θράκης και έχει μακρά θητεία στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Φεϊρένσε, μετρώντας 33 εμφανίσεις, με 3 γκολ και 3 ασίστ, σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Στούργκεον θα ενισχύσει το σύνολο του Κίκο Ραμίρεθ για τη νέα σεζόν και στη συνέχεια θα ενσωματωθεί στη Βουλγαρία με τη νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Fábio Miguel dos Santos Sturgeon.

«Το 10ο μεταγραφικό απόκτημα της Xanthi FC προέρχεται από το Πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο 25χρονος επιθετικός μέσος Fábio Sturgeon (γεν. 4/2/1994) «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες της Μπελενένσες, με την οποία πραγματοποίησε συνολικά 124 εμφανίσεις σκοράροντας 9 φορές και μοιράζοντας 13 ασίστ στους συμπαίκτες του. Το διάστημα αυτό ήταν διεθνής 5 φορές με την Κ-20 της Εθνικής Πορτογαλίας ενώ πραγματοποίησε συμμετοχή και με την Εθνική ομάδα Ελπίδων Κ-21.

Ακολούθησε ο 1,5 χρόνος στην Βιτόρια Γκιμαράες (2017-2018) με την οποία είχε 39 συμμετοχές με ασίστ ενώ πέρσι αγωνίστηκε με την Φεϊρένσε πραγματοποιώντας 33 εμφανίσεις, με 3 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Φάμπιο Στάρτζεον που κατέκτησε το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σαιζόν 2012-13 με την Μπελενένσες κι έχει αγωνιστεί σε 11 αναμετρήσεις στο Europa League, για πρώτη φορά δοκιμάζει την καριέρα του μακριά από την Πορτογαλία επιλέγοντας την ομάδα μας!

Fábio Sturgeon καλώς ήρθες!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ