Αναστασίου: «Δεν θέλω να πω ό,τι είμαστε φαβορί τέτοια περίοδο»

Αναστασίου: «Δεν θέλω να πω ό,τι είμαστε φαβορί τέτοια περίοδο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τα παιχνίδια του Ατρόμητου με την Ντουνάιτσκα Στρέντα και τόνισε ότι δεν υπάρχει κανένα φαβορί τέτοια περίοδο.

Ο Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε συνέντευξη στα «Νέα» λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι του Ατρόμητου με αντίπαλο την Ντουνάιτσκα Στρέντα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι σε τέτοια ματς και τέτοια περίοδο δεν υπάρχουν φαβορί και πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σκοπός του όπως είπε είναι να είναι όλοι οι παίκτες του υγιείς και σε καλό επίπεδο ετοιμότητας για τα δύο παιχνίδια, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Περιστεριώτες χρειάζονται ακόμα μια μεταγραφική κίνηση. Την απόκτηση ενός αριστερού μπακ.

«Τέτοια περίοδο δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι νωρίς στη σεζόν και έχει αποδειχτεί πως όλα μπορούν να συμβούν. Σημαντικό να είμαστε υγιείς και σε έναν βαθμό ετοιμότητας που να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί, όλοι είναι στο 50-50. Πρέπει να περιορίσεις τα λάθη σε ευρωπαϊκό επίπεδο και να τελειώνουμε καθαρό μυαλό τις φάσεις που θα δημιουργηθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ατρόμητου.

Τέλος, ρωτήθηκε για το ερχόμενο πρωτάθλημα και τη νέα μορφή του, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο Ατρόμητος μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους του.

«Είμαστε έτοιμοι γι΄αυτή την πρόκληση (είσοδος στα πλέι οφ). Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να πετύχει ευχάριστα πράγματα και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά αυτό θα το δούμε αργότερα. Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε το ταμείο μας», είπε ο 46χρονος προπονητής.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο ζήτημα της απόκτησης αριστερού μπακ που απασχολεί τον Ατρόμητο με την πραγματοποίηση της οποίας θα ολοκληρωθεί το ρόστερ και τόνισε ότι πράγματι θέλει αριστερό αμυντικό ο Ατρόμητος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ