Τα γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σεντ Τρούιντεν (vids)

Τα γκολ του ΠΑΟΚ απέναντι στην Σεντ Τρούιντεν (vids)

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας κατά διαστήματα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, επικράτησε με 4-0 της Σεντ Τρούιντεν - Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ντούγκλας Αουγκούστο, Λέο Ζαμπά και Πέδρο Ενρίκε τα γκολ.

Με γκολ των Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Ντούγκλας Αουγκούστο, Λέο Ζαμπά και Πέδρο Ενρίκε ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 4-0 την Σεντ Τρούιντεν, σε ένα φιλικό που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο.

Στο 12’ ο Ζαμπά έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Μπίσεσβαρ με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον Δικέφαλο.

Οκτώ λεπτά αργότερα οι Ασπρόμαυροι διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ντούγκλας Αουγκούστο. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρέθηκε έξω από την περιοχή της βέλγικης ομάδας, βρήκε χώρο, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα συστημένη στα δίχτυα.

Στο 47’ ο Λέο Ζαμπά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Οι πρωταθλητές Ελλάδας βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Πέλκας έδωσε στον Ζαμπά και αυτός τελείωσε άψογα τη φάση, πετυχαίνοντας ένα ακόμα γκολ για την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ενρίκε στο 82′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος κέρδισε την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, δεν λάθεψε και πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Δείτε το 1-0 και το 2-0:

\
Το 3-0 του Ζαμπά:
Και το 4-0 του Ενρίκε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ