«Πετάει» για Ολλανδία ο Αστέρας Τρίπολης

«Πετάει» για Ολλανδία ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Μπόρχα Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για την Ολλανδία, όπου οι Αρκάδες θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν.

Τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος στο πρώτο κομμάτι της φετινής προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία από τις 21 έως τις 28 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο τεχνικός της αρκαδικής ομάδας, Μπόρχα Χιμένεθ.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή που θα ταξιδέψει στη χώρα της τουλίπας θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τσιφτσής, Matricardi, Τασουλής, Πασαλίδης, Suarez, Παναγιώτου, Κώτσιρας, Angel Martinez, Βλάχος, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Alagbe, Κυριακόπουλος, Capilla, Valiente, Marc Fernandez, Borja Fernandez, Bellocq, Iglesias, Αλμπάνης, Τζίμας, Καλτσάς, Κανελλόπουλος, Γλέζος, Μπαστιάνος, Luis Fernandez, Regis Crespi, Δουβίκας, Τερεζίου και Ali Baba.

Ο Ισπανός προπονητής θα ξεκινήσει το χτίσιμο της νέας ομάδας, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν. Οι Αρκάδες θέλουν να αφήσουν πίσω τους την περσινή κάκιστη σεζόν, στην οποία κινδύνευσαν με υποβιβασμό και να επιστρέψουν στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ