Ο περιζήτητος Φράνκο Σολδάνο!

Ο περιζήτητος Φράνκο Σολδάνο!

Ο Ολυμπιακός διαλέγει την ομάδα που θα στείλει τον Σολδάνο. Η Χετάφε, η προτίμηση στην Ευρώπη και το «ραντεβού με την Μπόκα Τζούνιορς»!

Ο Φράνκο Σολδάνο θα παραχωρηθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός χαίρει της εκτίμησης του Πέδρο Μαρτίνς και όλων στον Πειραιά. Παλεύει, προσπαθεί σκληρά, φαίνεται ότι έχει στοιχεία που μπορούν να τον αναγάγουν σε πολύ καλό σέντερ φορ, αλλά ακόμη χρειάζεται χρόνο προσαρμογής στα ευρωπαϊκά δεδομένα και κυρίως υπομονή και παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραχωρήσει δανεικό τον 25χρονο επιθετικό, καθώς θεωρεί ότι εάν βρεθεί σε ένα περιβάλλον όπου θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, η εξέλιξή του θα είναι ραγδαία. Και για αυτόν τον λόγο στον Πειραιά εξετάζουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τον Σολδάνο.

Μάλιστα, οι προτάσεις για τον παίκτη είναι τόσες πολλές, που ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να τον έχει δώσει εδώ και καιρό. Αλλά προτιμά να διαλέξει κάποια ομάδα στην Ευρώπη που θα τον βοηθήσει πραγματικά. Κάτι που το θέλει και ο ποδοσφαιριστής. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέψει για έναν χρόνο σε ομάδα κορυφής της Αργεντινής!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη από την Αργεντινή προκύπτουν διαρκώς σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστή, τη μία φορά στην Μπόκα Τζούνιορς και την άλλη στην Ιντεπεντιέντε. Μάλιστα, η Clarin έγραψε για ραντεβού του ατζέντη του με την Μπόκα, κάτι που εφόσον ισχύει, δεν αποκλείεται να αλλάξει κατά τι τα δεδομένα.

Σε αυτό το σημείο, πάντως, θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν είναι μυστικό πως η Χετάφε έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του εδώ και αρκετό καιρό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ