Αρης: Προπονήθηκε ο Λάρσον, μέρος του προγράμματος ο Μπρούνο Γκάμα

Αρης: Προπονήθηκε ο Λάρσον, μέρος του προγράμματος ο Μπρούνο Γκάμα

Ο Σουηδός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι τουλάχιστον στην 18άδα στον αγώνα με την ΑΕΛ Λεμεσού – Μέρος του προγράμματος ο Μπρούνο Γκάμα, θεραπεία ο Γιουνές, ατομικό ο Τζανακάκης.

Ευχάριστα νέα επιφύλασσε η προπόνηση της Δευτέρας για τον Σάββα Παντελίδη, με τον προπονητή του Αρη να βλέπει τον Ντάνιελ Λάρσον να ανεβάζει στροφές ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΑΕ Λεμεσού και να γυμνάζεται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Σουηδός ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας και έθεσε σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι τουλάχιστον στην 18αδα στον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕ Λεμεσού. Από εκεί και πέρα, ο Μπρούνο Γκάμα ακολούθησε μέρος της προπόνησης, ο Μανώλης Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του προγράμματος τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Αρη:

«Απογευματινή προπόνηση στο Κλεάνθης Βικελίδης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της Πέμπτης με την Α.Ε.Λ. Λεμεσού (25/07, 21:30), στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Europa League.

Στην προπόνηση που ακολούθησε συμμετείχε ο Ντάνιελ Λάρσον, ενώ μέρος της ακολούθησε και ο Μπρούνο Γκάμα. Στην αντίπερα όχθη, ο Μανώλης Τζανακάκης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Χαμζά Γιουνές το πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ