Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι

Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Χατσερίντι

Παρελθόν από την ομάδα του ΠΑΟΚ αποτελεί πλέον ο Εβγέν Χατσερίντι, με τον «δικέφαλο του βορρά» να λύνει το συμβόλαιο του Ουκρανού αμυντικό.

Ο Εβγέν Χατσερίντι αποτελεί πλέον παρελθόν από τον ΠΑΟΚ και έτσι έπειτα από το σύντομο πέρασμα του από την ομάδα του «δικεφάλου του βορρά» είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα εκείνος επιθυμεί.

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών ανακοίνωση της ουσιαστικά έκανε επίσημη την αποχώρηση του Ουκρανού κεντρικού αμυντικού από τους Θεσσαλονικείς, αναγνωρίζοντας την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παίκτη με την ομάδα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών αποδέχτηκε και αναγνώρισε τη συναινετική λύση συμβολαίου του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Yevgen Khacheridi με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από 18/07/2019».

Ο Χατσερίντι δεν μπόρεσε ποτέ να προσαρμοστεί στον ΠΑΟΚ και ύστερα από κάποιες λίγες εμφανίσεις ουσιαστικά απομακρύνθηκε από την ομάδα, μιας και δεν υπολογιζόταν από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ δεν κέρδισε ούτε την εμπιστοσύνη του Άμπελ Φερέιρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ