Ανακοίνωσε τον Μπασόνγκ ο Βόλος

Ανακοίνωσε τον Μπασόνγκ ο Βόλος

Στον Βόλο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ, με τους Θεσσαλούς να ανακονώνουν και επίσημα την απόκτηση του Καμερουνέζου στόπερ.

Είναι επίσημο πλέον, ο Βόλος ανακοίνωσε πως ο Σεμπάστιαν Μπασόνγκ θα είναι παίκτης της ομάδας, με τον Καμερουνέχο στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους Θεσσαλούς.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν στην Ελλάδα εδώ και λίγες ημέρες με σκοπό να δοκιμαστεί από το σύλλογο. Πράγματι έτσι έγινε και ο παίκτης έπεισε για την ικανότητες του, με την ομάδα να του προσφέρει συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπασόνγκ έχει αγωνιστεί για αρκετά χρόνια σε υψηλό επίπεδο, ειδικότερα στην Premier League, αφού έχει φορέσει τις φανέλες ομάδων όπως η Νιουκάστλ, η Τότεναμ, η Νόριτς, η Γουλβς και η Γουότφορντ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Βόλος για τον Μπασόνγκ:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 32χρονου Καμερουνέζου αμυντικού Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος αφού υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο ενσωματώθηκε με την αποστολή του Βόλου στο Καρπενήσι όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ