Στην Ελλάδα ο Αλέν για τον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα ο Αλέν για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Αθήνα τον 27χρόνο Γάλλο γκολκίπερ που επιλέχθηκε για back up του Ζοσέ Σα. Περνάει ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει.

Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει εδώ και καιρό ότι θα αποκτήσει δεύτερο τερματοφύλακα. Έναν πιο έμπειρο παίκτη από το φαινόμενο Κωνσταντίνος Τζολάκης, που θα προσφέρει εμπειρία και ασφάλεια στο σύνολο. Και σύμφωνα με πληροφορίες, αυτός ο παίκτης δεν είναι άλλος από τον Μπόμπι Άλεν.

Ο 27χρονος Γάλλος γκολκίπερ που έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν, αποτελεί εδώ και καιρό τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του για να πλαισιώσει τον Ζοσέ Σα και το Τζολάκη στην τριάδα των γκολκίπερ.

Ο Αλέν λοιπόν βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού κι αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει στους ερυθρόλευκους. Ο Γάλλος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες επιβεβαιώνοντας to10.gr που είχε αποκαλύψει ότι ο Αλέν απασχολεί την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 27χρονος Γάλλος γκολκίπερ αγωνίστηκε στη Ligue 1 με την Ντιζόν την περασμένη χρονιά και κατέγραψε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στη γαλλική ομάδα αγωνιζόταν από το 2016, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει από δύο ακόμα ομάδες της χώρας του, την Red Star και την US Ivry.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην κίπερ της Ντιζόν αποτελεί την ιδανική λύση για τον Ολυμπιακό, καθώς θα συνθέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Ζοσέ Σα, με τον Πορτογάλο ως Νο. 1, όμως με την εμπειρία του θα βοηθήσει και τον Τζολάκη που υπολογίζεται κανονικότατα από τους ερυθρόλευκους. Εξάλλου μιλάμε για έναν τερματοφύλακα που δεν έχει συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του και αποτελεί το μέλλον του Ολυμπιακού, κάτω από τα γκολπόστ, με τις ευλογίες του Μαρτίνς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ