Άρης : Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Παντελίδης

Άρης : Αποφασίζει για την ενδεκάδα ο Παντελίδης

Τα δεδομένα και τα διλήμματα του προπονητή του Άρη.

Στην τελευταία προπόνηση θα αποφασίσει ο Σάββας Παντελίδης για το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην ΑΕΛ αύριο το βράδυ.

Η παρουσία του Λάρσον στην προπόνηση τις τελευταίες δυο μέρες σε κανονικό ρυθμό τον βάζει στο πλάνο του προπονητή του, ενώ διαθέσιμος θα είναι και ο Λούκας Σάσα, μετά από ένα σερί προπονήσεων που έχουν αυξήσει το επίπεδο της ετοιμότητας του.

Τα βασικά σενάρια είναι δύο. Το πρώτο είναι να μην ξεκινήσει κανείς εκ των δύο και ο Άρης να μπει στο ματς με τους παίκτες που δείχνουν περισσότερο έτοιμοι να ανταποκριθούν σε ενενηντάλεπτο. Για την αμυντική γραμμή, μπροστά από τον Κουέστα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ξεκινήσουν δεξιά ο Σούντγκρεν, αριστερά ο Κόρχουτ και στόπερ θα είναι οι Βέλεθ και Ροζ. Αυτή η γραμμή θα είναι στο γήπεδο ανεξάρτητα από τις άλλες επιλογές.

Στη μεσαία γραμμή, Μπάσα και Ματίγια έχουν προβάδισμα να είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Μπροστά τους, σύμφωνα και με το τελευταίο φιλικό, ο Ντιγκινί αριστερά, ο Φετφατζίδης δεξιά και ο Τόνσο σε ελεύθερο μεσοεπιθετικό ρόλο είναι η πρώτη πιθανή τριάδα, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Το δεύτερο σενάριο είναι να επιλεγεί να ξεκινήσει αριστερά στην επίθεση ο Λάρσον και ο Ντιγκινί στη θέση του Τόνσο ή του Φετφατζίδη.

Απόψε θα ανακοινωθεί και η τελική αποστολή της αναμέτρησης από το Σάββα Παντελίδη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ