Φορτούνης: «Η οικογένεια είναι δίπλα σου στα δύσκολα» (pic)

Φορτούνης: «Η οικογένεια είναι δίπλα σου στα δύσκολα» (pic)

Ο Κώστας Φορτούνης με μια ανάρτηση του στα social media επιβεβαίωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Adidas γράφοντας το δικό του μήνυμα.

Ο Κώστας Φορτούνης προσπαθεί να αναρρώσει μετά το χειρουργείο που έκανε, εξαιτίας του πολύ σοβαρού τραυματισμού που υπέστη στους χιαστούς και πλέον ξεκινά την  αποθεραπεία του για να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.

Ο Έλληνας παίκτης έχει εισπράξει μεγάλη στήριξη από όλους τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, όπως και από διάφορους ανθρώπους του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Παράλληλα δίπλα στον 26χρονο φαίνεται πως είναι και η Adidas.

Η πολύ γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Φορτούνη δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο έμπρακτα την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρολεύκων» με μια ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε ένα μήνυμα το οποίο ανέφερε: «Η οικογένεια είναι δίπλα σου στα δύσκολα», ανεβάζοντας και μια φωτογραφία από την υπογραφή του συμβολαίου.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Φορτούνης:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η οικογένεια είναι δίπλα σου στα δύσκολα. #adidasfamily #adidasgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Fortounis (@kfortou7) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ