Το αντίο του Δεληγιαννίδη στον ΠΑΟΚ (pic)

Το αντίο του Δεληγιαννίδη στον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης είπε το δικό του αντίο στον ΠΑΟΚ μετά από επτά χρόνια με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο νεαρός αμυντικός Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, αποχαιρέτησε την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ευχαρίστησε την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την στήριξή της προς το πρόσωπό του.

«Στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Επτά χρόνια, που με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, πρώτα σαν άνθρωπο και έπειτα ως ποδοσφαιριστή. Θα τα έχω για πάντα φυλαγμένα μέσα μου. Ευχαριστώ όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τους προπονητές τους συμπαίκτες και φυσικά αυτόν τον υπέροχο λαό για τη στήριξη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο για την συνέχεια… Εις το επανιδείν».

Ακολουθεί η ανάρτηση του πρώην πλέον ασπρόμαυρου αμυντικού:

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στον ΠΑΟΚ έζησα όλα όσα ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Επτά χρόνια, που με μεγάλωσαν, με ωρίμασαν, πρώτα σαν άνθρωπο και έπειτα ως ποδοσφαιριστή. Θα τα έχω για πάντα φυλαγμένα μέσα μου. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ολη την οικογένεια του ΠΑΟΚ από τον μεγαλομέτοχο, τη διοίκηση, τους προπονητες τους συμπαίκτες και φυσικα αυτόν τον υπέροχο λαό για τη στήριξη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο,τι καλύτερο για την συνέχεια.. Εις το επανιδείν @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Deli -22- (@deligiannidis) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ