Παναθηναϊκός: Έπιασαν δουλειά Ζαχίντ και Νούνες

Παναθηναϊκός: Έπιασαν δουλειά Ζαχίντ και Νούνες

Ο Γιώργος Δώνης παρουσίασε τους Ζαχίντ και Νούνες στους νέους τους συμπαίκτες.

Ο Γκαγιάς Ζαχίντ και ο Ζοάο Νούνες, όπως είναι γνωστό, έφτασαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Όστερμπεκ, γνώρισαν τους νέους συμπαίκτες και το τεχνικό τιμ (για την ακρίβεια ο πρώτους ξανασυνάντησε τον Δώνη και τους συνεργάτες του) και το απόγευμα έπιασαν δουλειά.

Οι δύο νεοαποκτηθέντες έκαναν την πρώτη τους προπόνηση και έβγαλαν όλο το πρόγραμμα. Το οποίο, όπως είπε ο Δώνης πριν ξεκινήσει, ήταν χαλαρό λόγω της ζέστης που επικρατούσε. Ο 50χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού, πάντως, παρουσίασε τους δύο παίκτες. «Έχουμε κοντά μας τον Ζαχίντ και τον Ζοάο. Δύο παίκτες που ήρθαν για να μας στηρίξουν. Βοηθήστε τους να γίνουν γρήγορα μέλη της ομάδας», είπε ο Δώνης και κατόπιν οι δύο παίκτες ξεκίνησαν με τους υπόλοιπους να εφαρμόζουν τις οδηγίες.

Ο Ζαχίντ έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αφού έκανε προετοιμασία με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Πορτογάλος στόπερ, που ξεχώρισε λόγω της σωματοδομής του (ύψος 1,88), είναι λίγο πιο πίσω από τη στιγμή που ήταν ελεύθερος. Και ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός, βέβαια, δεν έχει ρυθμό, αφού δεν χρησιμοποιήθηκε σε κανένα φιλικό. Στις πρώτες του ασκήσεις, ωστόσο, έδειξε ότι διαθέτει καλή πρώτη επαφή και μεταβίβαση, ενώ ο Νούνες στηριζόταν στη δύναμη και έδειξε καλός στο ψηλό παιχνίδι (οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες κι έπαιξαν τουρνουά χωρίς δυνατές μονομαχίες και τακτική).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ