Προχωράει για Νταμπό και Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Προχωράει για Νταμπό και Μπενζιά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει διπλό μεταγραφικό χτύπημα, καθώς κινείται για την απόκτηση του Μπριάν Νταμπό αλλά και του Γιασίν Μπενζιά.

Μπορεί όλοι στον Ολυμπιακό να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στη ρεβάνς με τη Βικτόρια Πλζεν στο Καραϊσκάκη για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν «τρέχουν» οι μεταγραφικές υποθέσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του βρίσκονται σε αναζήτηση δύο παικτών που θα αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου, με τον έναν να έχει πιο ανασταλτικό ρόλο και τον άλλο να επωμίζεται τον ρόλο του Αντι-Φορτούνη.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει βρει τους «εκλεκτούς» του και πλέον έχει ξεκινήσει επαφές και με τους δύο για να τους «ντύσει» στα ερυθρόλευκα. Οι δύο παίκτες που ο Ολυμπιακός κινείται για να τους κάνει δικούς του είναι ο Μπριάν Νταμπό αλλά και ο Γιασίν Μπενζιά.

Ο πρώτος αγωνίζεται στη Φιορεντίνα και είχε μια γεμάτη σεζόν, όμως οι βιόλα θέλουν να τον παραχωρήσουν. Ο Νταμπό προέρχεται από μια χρονιά , στην οποία πραγματοποίησε συνολικά 26 συμμετοχές, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ, ενώ οι Ιταλοί τον κοστολογούν στα 3 εκατ. ευρώ.

Από την άλλη ο Μπενζιά είναι ο παίκτης που θέλει ο Ολυμπιακός για να αντικαταστήσει τον Κώστα Φορτούνη. Ο Γαλοαλγερινός μεσοεπιθετικός της Λιλ παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε τη σεζόν που πέρασε. Έχει φέτος 20 συμμετοχές και 2 ασίστ και όπως αναφέρει δημοσίευμα του Κόκκινου Πρωταθλητή οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του.

Το ίδιο ισχύει βέβαια και με την περίπτωση του Νταμπό, με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να έχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ