Το «δώρο» του Λουτσέσκου στον Φερέιρα

Το «δώρο» του Λουτσέσκου στον Φερέιρα

Οι δηλώσεις του Ρουμάνου για τις διαφωνίες με Ιβάν και Γιώργο Σαββίδη έκαναν αίσθηση. Στο «κάδρο» της αποχώρησης Λουτσέσκου μπήκε ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ο γιος του και ο Φερέιρα τώρα είναι σε θέση να γνωρίζει. Και πράγματα και καταστάσεις…

Η αλήθεια είναι πως οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για τα αίτια της αποχώρησής του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ προκάλεσαν αίσθηση. Ο πρώην προπονητής του δικέφαλου «απασφάλισε» και θέλησε να εξηγήσει για ποιους λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Η αλήθεια είναι πως ο Ρουμάνος δεν κρύφτηκε. Κάθε άλλο. Είπε πράγματα που έχουν μεγάλο ενδιαφέρον αναφορικά με την διάσταση απόψεων μεταξύ του ίδιου και της διοίκησης του ΠΑΟΚ. Δηλαδή του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη.

Ο Λουτσέσκου επέλεξε να μιλήσει και είπε πως η απόφαση του να φύγει από τον πάγκο του δικέφαλου δεν ήταν θέμα χρημάτων. Πολύ απλά έβγαλε στην δημοσιότητα τα προβλήματα που υπήρχαν και το πώς επηρεάζονταν η δουλειά του.

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση από τον Λουτσέσκου, αναφορικά με τις διαφωνίες του Ρουμάνου με Ιβάν αλλά κυρίως με τον Γιώργο Σαββίδη δίνει μια εικόνα αναφορικά με το τοπίο στην Τούμπα.

Και δεν είναι φυσικά υπερβολή να ισχυριστεί κάποιος πως τα όσα είπε ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ είναι ένα «δώρο» προς τον αντικαταστάτη του Ρουμάνου, τον Άμπελ Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα της Θεσσαλονίκης αντικαθιστώντας τον Λουτσέσκου και είναι βέβαιο πως θα διάβασε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις τοποθετήσεις του προκατόχου του.

Κι αυτό διότι έγινε «σοφότερος» αναφορικά με πράγματα και καταστάσεις στη νέα του ομάδα. Αναφορικά με τι θα συναντήσει στην πορεία έχοντας πλέον υπόψιν ότι υπάρχουν και δεδομένα που μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές διαφωνίες.

Αναφορικά με τον ρόλο που θέλει να έχει για παράδειγμα ο γιος του προέδρου του ΠΑΟΚ  σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ακόμα και σ’ εκείνα που άπτονται της αρμοδιότητας του προπονητή, όπως για παράδειγμα οι μεταγραφές.

Και ο Άμπελ Φερέιρα πλέον ξέρει, μετά τα όσα δήλωσε σήμερα ο Ραζβάν Λουτσέσκου γιατί πολύ απλά ο Ρουμάνος δεν είχε κανένα λόγο να μην αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του δικέφαλου του Βορρά.

Και αυτοί οι λόγοι είχαν να κάνουν, σύμφωνα με τον Ρουμάνο, στην διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων που έπρεπε να γίνουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το είπε ξεκάθαρα ο Λουτσέσκου. Κι έκανε ένα «δώρο» στον διάδοχο του. Πλέον ξέρει και ο Φερέιρα πως έχουν τα πράγματα.

Δεν θα μπορεί να πει ότι δεν ήξερε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ