«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Χάρνικ» (vid)

«Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Χάρνικ» (vid)

Νέο μεταγραφικό σενάριο έρχεται αυτή την φορά από την Γερμανία και θέλει τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της Βέρντερ Μάρτιν Χάρνικ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα «deichstube.de» ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον 32χρονο Αυστριακό επιθετικό της Βέρντερ Βρέμης, Μάρτιν Χάρνικ.

Εκτός του ΠΑΟΚ, έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον το Αμβούργο και η Ραπίντ Βιέννης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής όμως προτιμάει τον Δικέφαλο, λόγω της συμμετοχής της ομάδας στα προκριματικά του Champions League.

Οι Γερμανοί, πάνε ένα βήμα περισσότερο καθώς αναφέρονται και στα χρήματα που ζητάει η Βέρντερ για να παραχωρήσει τον Χάρνικ, δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο Χάρνικ δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν με τον αθλητικό διευθυντή της Βέρντερ, Φρανκ Μπάουμαν, με τον τελευταίο να περιμένει προτάσεις για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ο Χάρνικ έχει συνολικά 412 συμμετοχές, με 138 γκολ και 58 ασίστ, με τις φανέλες της Βέρντερ Βρέμης, της Στουτγάρδης, της Φορτούνα Ντίσελντορφ και του Ανόβερο, ενώ μετράει και 68 εμφανίσεις με την Εθνική Αυστρίας, μετρώντας και 15 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ