Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Μολό (pics)

Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Μολό (pics)

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έφτασε στην Ολλανδία και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας, όπου ο Παναθηναϊκός πραγματοποιεί την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής ο Γιοάν Μολό.

Ο Γάλλος εξτρέμ, ο οποίος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ανακοινωθεί και επίσημα από το Τριφύλλι, θα ενσωματωθεί στην «πράσινη» αποστολή και θα τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη.

Ο έμπειρος άσος έχει συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για συμβόλαιο δύο ετών, αλλά δεν ήθελε να χάσει χρόνο και αποφασίστηκε να πάει πιο πίσω το τυπικό σκέλος της μεταγραφής, προκειμένου να μεταβεί άμεσα στην Ολλανδία. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός τις επόμενες ημέρες θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πράσινους και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί και επίσημα από το Τριφύλλι.

Ο Γιοάν Μολό θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Δώνη και τις επόμενες ώρες θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι τον Γάλλο υποδέχθηκε στο Όστερμπεκ ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας, ο οποίος τον καλωσόρισε στην ομάδα, ενώ λίγο αργότερα είχε την πρώτη του γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Παναθηναϊκού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ