«Η Φιορεντίνα απέρριψε προτάσεις από Ναντ και Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Νταμπό»

«Η Φιορεντίνα απέρριψε προτάσεις από Ναντ και Ολυμπιακό για τον δανεισμό του Νταμπό»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Γαλλία και Ιταλία, οι Βιόλα απέρριψαν τις προτάσεις που είχαν από Ναντ και Ολυμπιακό για τον θηριώδη χαφ – Η Φιορεντίνα επιθυμεί την πώληση του 27χρονου, τον οποίο κοστολογεί στα 3 εκατ. ευρώ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Μπράιαν Νταμπό και τον Ολυμπιακό, με τα ιταλικά και τα γαλλικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η Φιορεντίνα δέχθηκε προτάσεις από τους Πειραιώτες, αλλά και από τη Ναντ, για τον δανεισμό του 27χρονου, αλλά τις απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ομάδα του μεγάλου λιμανιού, πάντως, σύμφωνα με τους Ιταλούς, παραμένει στο κόλπο για την απόκτηση του Νταμπό, αλλά δεν είναι η μοναδική που θέλει τον θηριώδη χαφ. Για τον Γάλλο μέσο επίσης έμπρακτο ενδιαφέρον έχει δείξει επίσης και η Ναντ.

Ο Ολυμπιακός, αλλά και τα Καναρίνια, φέρονται να κατέθεσαν πρόταση στους Βιόλα για τον δανεισμό του Νταμπό, αλλά απορρίφθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, καθώς η Φιορεντίνα επιθυμεί την πώληση του 27χρονου έναντι τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ..

«Η πρόταση της Ναντ απορρίφθηκε από τη διοίκηση της Φιορεντίνα, καθώς η ιταλική ομάδα επιθυμεί την πώληση του Γάλλου μέσου, τον οποίο κοστολογεί στα 3 εκατ. ευρώ.  Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, καθώς για τον παίκτη ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες κατέθεσαν επίσης πρόταση για τον δανεισμό του Νταμπό, η οποία όμως και αυτή απορρίφθηκε. Μένει να φανεί εάν η Ναντ θα επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία θα καλύπτει τις απαιτήσεις των Βιόλα», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα στη Γαλλία.

Ο Γάλλος μέσος, που όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει φέτος από την Φιορεντίνα, την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 26 παιχνίδια και πέτυχε 1 γκολ, μοιράζοντας και 2 ασίστ, πραγματοποιώντας γεμάτη χρονιά. Στην ιταλική ομάδα μεταγράφηκε από τη Σεντ Ετιέν το καλοκαίρι του 2018, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στη Μονπελιέ και την Μπλάκμπερν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ