ΠΑΟΚ: Δεν παίζει στα φιλικά με Αλ Τααβόν και Φορτούνα ο Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Δεν παίζει στα φιλικά με Αλ Τααβόν και Φορτούνα ο Ενρίκε

Ο Λατινοαμερικάνος άσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο ισχίο και θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Χωρίς τον Πέδρο Ενρίκε θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στα φιλικά με Αλ Τααβόν και Φορτούνα Σιτάρντ, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ο Λατινοαμερικάνος άσος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα πλήρως τις ενοχλήσεις που αισθάνεται στο ισχίο και αποφασίστηκε από τον Αμπέλ Φερέιρα και το ιατρικό τιμ του Δικεφάλου να μείνει εκτός αποστολής. Η επιστροφή του Ενρίκε στις «ασπρόμαυρες» προπονήσεις αναμένεται να γίνει στην Θεσσαλονίκη, στην οποία ο ΠΑΟΚ επιστρέφει την Κυριακή.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ολοκληρώσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και θα αρχίσουν να μετρούν αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τον Αγιαξ για το γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα προσπαθήσει να προετοιμάσει τους παίκτες του όσο καλύτερα γίνεται, με στόχο ο ΠΑΟΚ να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να πάρει αυτός το εισιτήριο για τα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ