Τραυματίστηκε ο Μπουζούκης, πάει στο νοσοκομείο για ακτινογραφία! (pics)

Τραυματίστηκε ο Μπουζούκης, πάει στο νοσοκομείο για ακτινογραφία! (pics)

Ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Φένλο και πηγαίνει στο νοσοκομείο για εξετάσεις – Βαρύ διάστρεμμα οι πρώτες εκτιμήσεις του «πράσινου» ιατρικού τιμ.

Ο Γιάννης Μπουζούκης στάθηκε άτυχος στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Φένλο, καθώς στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τον πόνο.

Ο παίκτης της ολλανδικής ομάδας έκανε τάκλιν από πίσω και με τα δύο πόδια στον νεαρό άσο του Τριφυλλιού και τον έβγαλε νοκ-άουτ. Ένα εντελώς αχρείαστο μαρκάρισμα, το οποίο έγινε στο χώρο του κέντρου, προκαλώντας μεγάλη ζημιά στον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού. Το χτύπημα που δέχθηκε μάλιστα ήταν τόσο δυνατό, που έπεσε στο έδαφος και σφάδαζε από τον πόνο. Το «πράσινο» ιατρικό τιμ έτρεξε αμέσως από πάνω του και λίγο αργότερα ο Μπουζούκης βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο, με τον Γιώργο Δώνη στο 22′ να προχωράει σε αναγκαστική αλλαγή.

Οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού κάνουν λόγο για βαρύ διάστρεμμα, ωστόσο, αυτή την ώρα ο Μπουζούκης πηγαίνει στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες θα δείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του. Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις, ο νεαρός άσος θα χάσει το υπόλοιπο κομμάτι της προετοιμασίας και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

Όπως είναι λογικό, ο τραυματισμός του Μπουζούκη έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, οι οποίοι κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν με αγωνία τα νεότερα από την κατάσταση του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Δείτε φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ